Controlling

Controlling

CRUXX Controlling

De economie trekt aan en de krapte op de arbeidsmarkt wordt in sommige sectoren steeds nijpender. Organisaties groeien en lanceren vaker grote projecten, bijvoorbeeld om hun financiële processen te optimaliseren.

En tegelijkertijd wordt steeds meer zichtbaar de schaarste van hooggekwalificeerde financials. Hierdoor richten veel organisaties zich tot interim professionals om tekorten op te vangen. De vraag naar interim finance professionals wordt meer en meer.

Finance

De druk op de afdeling is te groot!

Tijdelijke vacature invullen

Een (tijdelijke) vacature lost ons probleem op

Reorganisatie

Herstructurering van de organisatie is nodig

Vernieuwing

Een frisse blik voor een beter resultaat

CRUXX Controlling

CRUXX kan zorgen voor een tijdelijke ondersteuning bij het samenstellen van de jaarrekening of periodieke maand en kwartaalcijfers. Heeft de afdeling administratie tijdelijke ondersteuning nodig dan ben je bij CRUXX aan het juiste adres. Ook bij het verder digitaal optimaliseren kun je bij CRUXX prima terecht. Wij werken met verschillende software leveranciers en andere ondersteunende partners die bepaalde processen binnen jouw onderneming kunnen digitaliseren. Wij nemen het project bij jou uit handen en maken het voor jouw onderneming inzichtelijk om samen tot een goed resultaat te komen. Softwaresystemen moeten voor je werken en je voorzien van de juiste informatie. Zit je vast in je digitale proces, laat ons meedenken om samen tot een oplossing te komen.

Professional nodig? Neem contact met ons op!