Salaris

Salaris

CRUXX Salaris

CRUXX ondersteunt en ontzorgt je op het gebied van je salarisadministratie en HR. Je kunt bij CRUXX de salarisadministratie laten verzorgen. Het uitbesteden van de salarisadministratie biedt voor jou als ondernemer meerdere voordelen. Je bespaart veel tijd en moeite en het is vaak ook nog kostenbesparend.

 

Werkwijze

Salaris uitbesteden aan CRUXX. Door een goede samenwerking en de juiste software kunnen wij de juiste kwaliteit bieden. Wij maken gebruik van slimme software en krijgen daarbij de ondersteuning van HR specialisten.

Salarisadministratie

Uitbesteden aan CRUXX

of toch zelf verzorgen?

Mijn Salarisdossier

We werken met een Mijn Salarisdossier. Zo kan je altijd meekijken in de salarisadministratie van je eigen onderneming.

Eigen personeelsdossier

Vraag naar de mogelijkheden!

Korte lijnen

Je kunt ook kiezen om alles aan CRUXX over te laten. Wij zorgen ervoor dat alles op tijd wordt verwerkt. Korte lijnen daar houden wij van. Zelf mutaties aanleveren en verwerken is ook mogelijk. HR dossiers zelf aanleggen en bijhouden is daarbij een mooie optie. Zo heb je altijd alles up to date en kun je elk tijdstip van de dag bij je gegevens.

Digitaal

Wij werken met het pakket Nmbrs een fijn en vriendelijke softwarepakket. De ondernemer krijgt zelf een login om alles in te zien. Samen kunnen we de salarisadministratie optimaal bedienen om de medewerkers op tijd de loonstroken aan te leveren. Werknemers kunnen via de Nmbrs app alle gegevens inzien en tevens verlof regelen.

CRUXX

CRUXX Salaris

Goed en tevreden medewerkers zijn de basis voor een gezonde onderneming. De zaken op het gebied van personeel moeten goed geregeld worden. De arbeidsvoorwaarden en de salarisstroken moeten op orde zijn maar ook zullen de betalingen van salarissen op tijd gedaan moeten worden.

Advies nodig? Neem contact met ons op!