Financieel

Financieel

Cruxx Financieel

Administratie uitbesteden of Zelf doen.

Als je op zoek bent naar administratiekantoor dan ben je bij CRUXX aan het juiste adres. Wij zijn er voor ondernemers en helpen je graag van A tot Z. Je kunt er voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren maar natuurlijk kan je ook de gehele boekhouding uitbesteden. Dit kan een besparing opleveren want al onze diensten en kosten zijn helder voordat we er aan beginnen. We houden je ook op de hoogte als je bijvoorbeeld per kwartaal de BTW aangifte moet indienen. Wij zorgen ervoor dat alles op tijd is aangeleverd bij de belastingdienst.

 

Jaarcijfers/Jaarrekening

De jaarrekening is de afsluiting van verslaglegging van de financiële situatie van uw onderneming van het afgelopen jaar. De jaarrekening bestaat uit een balans, winst- en verliesrekening met toelichtingen. Bij CRUXX stellen wij de jaarrekening op en maken daarbij gebruik van de juiste softwarepakketten. CRUXX kan indien nodig ook zorgen voor een accountantsverklaring.

Boekhouding

BTW aangifte

Jaarcijfers

Financiële rapportages

Dashboards

Digitaal

Bij CRUXX maken we veel gebruik van digitale processen. We werken met veel verschillende softwarepakketten zoals MINOX, Exact, KING, E-boekhouden en AFAS. Wil je alleen factureren dan is dat ook mogelijk. Wij zorgen ervoor dat alles door jou digitaal aangeleverd kan worden. Zo kun jij je met je volle agenda bezighouden met jouw onderneming.

 

Rapportages en Dashboard

CRUXX kan je ook voorzien van diverse informatie zodat je een beter inzicht krijgt in je financiële situatie. Deze inzichten kunnen wij aanleveren door een uitbreiding van onze digitale straat. Binnen de softwarepakketten kunnen we Dashboards inrichten. Daarnaast kunnen we ook andere tools zoals PowerBI inschakelen die meer is toegespitst op je eigen onderneming.

CRUXX Financieel

We bouwen bruggen!

Wij helpen graag bij het opzetten en inrichten van jouw administratie. Of brengen er nog meer structuur en overzicht in aan. Wij zijn analytisch, innovatief, onafhankelijk en georganiseerd en bieden jou op verschillende aandachtsgebieden een helpende hand. Samen ondernemen betekent ook dat jij zaken zelf doet. Dat kan op de traditionele manier van boekhouden, maar dat kan ook heel eenvoudig in een online omgeving. Doordat je zelf de boekhouding doet, blijf je betrokken en weet je op elk gewenst moment hoe het er financieel met jouw administratie voor staat.

Advies nodig? Neem contact met ons op!