Wij mailen veilig

CRUXX

Wij mailen veilig

Geachte relatie,

Hieronder treft u nadere informatie aan over het veilig delen van bestanden via de email. Voorheen heeft u via de portal van Sommers.nl bestanden kunnen uploaden en downloaden. De internetsite van www.sommers.nl is niet meer bereikbaar en u zult dan ook terecht komen op onze CRUXX Advies en Administratie internetsite www.cruxx.nl

Wat verandert er voor U!

Wij mailen veilig!

Wij vinden het belangrijk dat wij bestanden veilig met u kunnen delen.
Hiervoor gebruiken wij het programma SecuDoc. De bijlagen worden automatisch opgeslagen in een beveiligde omgeving waar de ontvanger ze kan downloaden.

Op het moment dat de ontvanger de bijlage gaat downloaden, ontvangt degene een code via het email-adres waarmee het bestand kan worden gedownload. Wij wijzen u erop dat de downloadlink beperkte tijd geldig is.

 

Portal www.sommers.nl komt te vervallen! 
Tevens willen wij u hierbij melden dat de inlog van de portal bij Sommers.nl is komen te vervallen. Dit was helaas niet onze keuze maar die van de leverancier van de portal. De data die in de portal stond, is veilig opgeslagen binnen onze eigen (nieuwe) omgeving. Uiteraard kunt u ons bestanden blijven toesturen via onze SecuDoc toepassing. Stuurt u ons dan een email naar info@cruxx.nl zodat wij dit voor u kunnen regelen.

Indien u vragen heeft omtrent veilig mailen, kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon.

 

Wij vertrouwen erop dat wij u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

​​​​​​​Met vriendelijke groet,

Team CRUXX

De Houtakker 16A

6681 CW  BEMMEL

 

Telefoon: 085-4883686

 

Schrijver

Related posts