Wij zoeken een nieuwe collega!

CRUXX

Wij zoeken een nieuwe collega!

Vacature Senior Assistent Accountant (32 -40 uur)

Voor ons kantoor, welke zich richt op het MKB, zoeken wij ter uitbreiding van het team CRUXX een Senior Assistent Accountant.

 

Je zal deel gaan uitmaken van een klein team van 6 medewerkers waarbij we korte lijnen hanteren en waar je gestimuleerd wordt om mee te groeien met de CRUXX organisatie. Hierbij is eigen inbreng, gedrevenheid, enthousiasme en ondernemerschap van groot belang.

 

Wil jij ons team CRUXX komen versterken?

Je hebt een paar jaar op een accountantskantoor/administratiekantoor gewerkt en je hebt ervaring in het vak maar je komt niet verder dan is dit een leuke uitdaging voor jou. Bij CRUXX werk je als het ware als een eigen baas op ons nieuwe kantoor in Bemmel. Misschien komt het af en toe niet uit om naar kantoor te komen dan is thuiswerken ook geen probleem. De balans tussen werk, privé en sporten moet altijd in evenwicht zijn. CRUXX ambieert ondernemerschap en geeft je de mogelijkheid tot participeren binnen de organisatie.

 

Samen ondernemen dat is nou precies de CRUXX!

Voor ons is het van belang dat de ondernemer wordt gehoord. We zijn altijd bereikbaar en reageren zo snel mogelijk als dat kan omdat de ondernemer dit van ons mag verwachten. Persoonlijke aandacht, korte lijnen en snelle doorlooptijden ofwel altijd in contact blijven. Samen blijven werken voor het beste resultaat! Wij zijn een administratiekantoor begonnen om CRUXX in de regio op de kaart te zetten. Wij willen graag ondernemen en het liefst met jou!

Kijk eens voor meer info op onze site www.cruxx.nl

 

Kom je langs voor een kop koffie met stroopwafel?

Communiceer je gemakkelijk en snel? Nou dan zou ik niet langer wachten en mail vandaag nog je cv met een kort begeleidend schrijven naar Geert. Heb je vragen over de functie dan kan je met Joost of Geert contact opnemen.

 

 

 

 

Schrijver

Related posts